Den Bosch Zingt…

..is in 2004 bedacht door wijlen Jan Rijnaarts, destijds eigenaar van Podium Azijnfabriek. Sinds 2006 is het een zelfstandige vereniging, officieel ingeschreven bij de KvK.

Niet te verwarren met het meezingfestijn Den Bosch Zingt op de parade, onze vereniging voert namelijk gemiddeld drie projecten uit, waar we drie maanden aan werken, met een steeds wisselende artiest, band of thema als onderwerp.

In overleg stellen we steeds een programma van 25 songs samen, die worden verdeeld over de deelnemende vocalisten. Voor het overige kunnen zij aansluiten bij elkaars achtergrondkoortjes.

Verdeeld over acht repetities op woensdagavond wordt elk liedje onder leiding van de muzikaal leider, die de arrangementen maakt, drie keer met de Den Bosch Zingt… band gerepeteerd. We eindigen met een generale repetitie en één of twee concerten op vrijdag en/of zaterdag. De projecten worden door de leden zelf geproduceerd.

Sinds 2022 hebben we in Wijkgebouw de Slinger in de Muntel een warm thuis gevonden. We hebben daar onze vaste repetitieruimte en geven daar nu ook onze concerten.

Meer weten?
info@denboschzingt.nl